Splashtours & Pannenkoekenboot

Prijzen

Volwassenen:

Combinatieticket € 41,50 Normaal € 48,50 Je bespaart € 7,00

Kinderen van 3 t/m 12 jaar:

Combinatieticket € 28,00 Normaal € 35,00 Je bespaart € 7,00

Prijzen zijn exclusief € 1,50 vermakelijkheidsretributie.


Wil jij de stad optimaal verkennen en ook nog eens een spectaculaire duik in het IJ maken? Profiteer dan van het combinatieticket met de Pannenkoekenboot Amsterdam: twee unieke belevingen op één dag met korting!

Splashtours biedt een ‘anders-dan-anders’ stadstour door Amsterdam. Een tour met deze unieke amfibiebus zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud! Voor of na de Splashtour vaar je 75 minuten met de Pannenkoekenboot Amsterdam op het IJ. Tijdens de vaart kun je zo veel oer-Hollandse pannenkoeken eten als je op kunt!

Het combiticket is inclusief:

  • Splashtours van 60 minuten met live guide en audio guide
  • 75 Minutenvaart inclusief onbeperkt pannenkoeken eten

Reserveren:

Combinatietickets kunnen uitsluitend online gereserveerd worden. Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken waardoor je zeker bent van een plaats in de Splashbus en op de Pannenkoekenboot. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Opstapplaatsen:

De opstapplaats van Splashtours Amsterdam is in Amsterdam-Noord bij THIS IS HOLLAND en de A’DAM LOOKOUT. Het adres is Bercylaan 1 in Amsterdam.

De opstapplaats van de Pannenkoekenboot Amsterdam is aan de Ms. van Riemsdijkweg in Amsterdam-Noord. Je kunt achter het Centraal Station de gratis pont (lijn 906) nemen naar NDSM. Deze pont meert naast de Pannenkoekenboot aan! Meer info vind je hier.

Belangrijk:

  • De prijs is exclusief € 1,50 per persoon vermakelijkheidsretributie en exclusief drankjes. De genuttigde drankjes betaal je aan boord van de Pannenkoekenboot met PIN of creditcard.
  • Voor kinderen van 0 t/m 2 jaar koop je alleen tickets voor Splashtours in een aparte boeking.

If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Koop tickets!

Tijdelijk gesloten

Helaas zijn er voorlopig geen tours gepland. Vanaf 5 juni kun je terecht bij Splashtours Rotterdam voor een onvergetelijke Splash!

Splashtours Rotterdam