Splashtours & THIS IS HOLLAND

Prijzen

Volwassenen:

Combinatieticket € 33,50 Je bespaart € 13,00

Kinderen van 4 t/m 12 jaar:

Combinatieticket € 23,50 Je bespaart € 7,00

Koop combitickets

Maak jouw dag in Amsterdam compleet en combineer Spashtours Amsterdam extra voordelig met THIS IS HOLLAND! Prikkel al je zintuigen met deze combinatie. Ervaar Nederland in vogelvlucht bij THIS IS HOLLAND en maak een ‘anders-dan-anders’ stadstour met de amfibiebus.

Het combiticket is inclusief:

  • Splashtours van 60 minuten met live guide en audio guide
  • Bezoek aan THIS IS HOLLAND

Reserveren:

Je koopt de combinatietickets op de website van THIS IS HOLLAND en daarna reserveer je met unieke codes je plaatsen bij Splashtours Amsterdam. Combinatietickets kunnen uitsluitend online gereserveerd worden. We raden je aan om tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Opstapplaatsen:

De opstapplaats van Splashtours Amsterdam is in Amsterdam-Noord bij THIS IS HOLLAND en de A’DAM LOOKOUT. Het adres is Bercylaan 1 in Amsterdam.

THIS IS HOLLAND is het ronde iconisch gebouw pal tussen A’DAM LOOKOUT en EYE Film Museum, gelegen tegenover het Centraal Station aan de overzijde van het IJ. Het adres is Overhoeksplein 51 in Amsterdam. Elke 4 minuten vertrekt vanaf Centraal Station een gratis pontje (richting Buiksloterweg) die je naar de overzijde brengt, terwijl je geniet van het uitzicht over het IJ. Meer info vind je hier.

Belangrijk:

  • Beide activiteiten bezoek je op dezelfde dag.
  • Vervoer tussen beide activiteiten is op eigen gelegenheid.
  • Kinderen onder de 4 jaar, kinderen kleiner dan 102 cm en zwangere vrouwen zijn niet toegestaan in de Flight Experience.

Koop combitickets


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Koop tickets!

Tijdelijk gesloten

Helaas zijn er voorlopig geen tours gepland. Vanaf 5 juni kun je terecht bij Splashtours Rotterdam voor een onvergetelijke Splash!

Splashtours Rotterdam