Splashtours Amsterdam

Prijzen

Volwassenen:

Online € 29,00

Kinderen van 0 t/m 12 jaar:

Online € 20,50

Prijzen zijn incl. € 1,50 p.p. vermakelijkheidsretributie

Koop tickets

Splashtours biedt een ‘anders-dan-anders’ stadstour door Amsterdam. Een tour met deze unieke amfibiebus zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud!

Met Splashtours zie je tijdens de stadsrit de meest bijzondere en mooiste plekjes van Amsterdam. Dan komt de ‘splash’: de spectaculaire duik in het Oosterdok. De bus blijkt ineens ook een zeewaardige boot die verder door het water vaart! Een stadstour met Splashtours Amsterdam duurt 60 minuten. Zie de iconische A’DAM LOOKOUT met de schommels op het dak, vaar langs het Eye Museum waar je de geschiedenis van de Nederlandse en internationale filmscenes kunt vinden. Geniet van het uitzicht op het historische Amsterdam Centraal Station vanuit een hoek waar je meestal niet komt en bewonder de verrukte drukte en boten op het IJ.

Het ticket is inclusief:

  • Splashtours van 60 minuten
  • Live guide aan boord
  • Audio guide in 18 verschillende talen

BOEK NU ONLINE

Reserveren:

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken waardoor je zeker bent van een plaats in de Splashbus. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Opstapplaats:

De opstapplaats van Splashtours Amsterdam is in Amsterdam-Noord bij THIS IS HOLLAND en de A’DAM LOOKOUT. Het adres is Bercylaan 1 in Amsterdam.

Koop tickets


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Koop tickets!

Nieuws

Helaas zijn er tot februari geen tours meer. Deze winter kun je wel terecht in Rotterdam voor een onvergetelijke Splashtour!

Splashtours Rotterdam