Je bent nu hier Splashtours Amsterdam > Reserveren

Reserveren

Online een reservering plaatsen kan direct in ons reserveringssysteem. Je doorloopt 5 stappen en na het afronden van de betaling ontvang je de tickets direct per e-mail.

  1. Datum en tijd kiezen. Kies in ons reserveringssysteem de juiste datum en tijd. De tijden die je ziet, zijn vertrektijden. Is een tijd rood, dan is deze vertrektijd al vol.
  2. Gegevens invullen: Op deze pagina kun je het aantal personen, eventueel een combinatie attractie en je contactgegevens invullen.
  3. Betaalwijze: Kies je betaalwijze en vul eventueel een kortingscode of cadeauboncode in (een kortingscode of cadeauboncode kan niet worden gebruikt in combinatie met een combiticket)
  4. Controleren: Controleer of je reservering en alle gegevens kloppen.
  5. Betalen: Vanaf dit moment verlaat je de website en kom je terecht in de beveiligde Ingenico omgeving welke de betaling afhandelt. Je hebt de keuze tussen iDeal, PayPal, VISA of Mastercard. Zodra je betaling is geverifieerd, worden wij geïnformeerd dat de reservering is betaald. Het aankoopbedrag wordt direct afgeschreven en doorbelast.
Koop tickets!

Gesloten

Helaas bieden we voorlopig geen Splashtours aan in Amsterdam. Wil je een unieke Splashtour beleven? Splash dan mee in Rotterdam!

Splashtours Rotterdam