Je bent nu hier Splashtours Amsterdam > Veiligheid en toegankelijkheid

Veiligheid en toegankelijkheid

Het veiligheidsaspect is de rode draad in de bedrijfsvoering van Splashtours. De veiligheid van Splashtours is een voorwaarde voor de continuïteit van het bedrijf. De amfibie is goedgekeurd door de Nederlandse Scheepvaart Inspectie en voorzien van certificaten van Lloyds en de Rijksdienst voor Wegverkeer.

De amfibiebus is uitgerust met alle benodigde veiligheidsvoorwaarden. De bemanning van Splashtours is opgeleid tot bedrijfshulpverlener. Deze opleiding bestaat uit brand bestrijding, ontruimingen, reanimatie en eerste hulp bij ongelukken. Daarnaast krijgt de bemanning steeds bijscholingen om ten alle tijden de passagiers in veiligheid te brengen.

Behalve dat Splashtours zelf aandacht aan de veiligheid geeft, zijn er natuurlijk tal van eisen en wetten waaraan Splashtours moet voldoen, zoals:

  • Regels voor de buschauffeur
  • Regels voor de busondernemer
  • Regels voor de bus
  • Regels scheepvaartinspectie

Toegankelijkheid / mindervalide

De Splashtoursbus is helaas niet rolstoelvriendelijk. Om de bus te betreden, dient u in staat zijn om een trap op te gaan met ongeveer tien treden. Er is een matroos aanwezig die u hiermee kan helpen. Indien iemand niet zelfstandig de bus in kan, kan de tour helaas niet doorgaan voor deze persoon. De mobiliteit van onze gasten is een belangrijk onderdeel van het veiligheidsprotocol.

Koop tickets!

Gesloten

Helaas bieden we voorlopig geen Splashtours aan in Amsterdam. Wil je een unieke Splashtour beleven? Splash dan mee in Rotterdam!

Splashtours Rotterdam